top of page

Onze visie

Bij Thuisverpleging De Lelie geloven we in kwaliteitsvolle zorg die verder gaat dan alleen het verlenen van medische diensten. Onze visie is geworteld in het idee dat we om de mens geven - niet alleen om hun lichamelijke gezondheid, maar ook om hun welzijn en gemoedsrust.

 

Wij streven ernaar om te begrijpen wat voor onze patiënten belangrijk is, en luisteren actief naar hun behoeften en wensen. 

Wij geloven dat kwaliteit van leven essentieel is, en we zijn vastbesloten om onze patiënten te helpen hun leven te leiden in de vertrouwde omgeving van hun eigen (T)huis.

Om deze kwaliteit te garanderen, werken we nauw samen met familie, huisartsen, specialisten en diensten zoals thuiszorg. Deze samenwerking stelt ons in staat om een geïntegreerde en holistische benadering van zorg te bieden, waarbij alle aspecten van het welzijn van onze patiënten worden aangepakt.

 

Onze visie is gebaseerd op het geloof dat iedereen recht heeft op zorg die hun levenskwaliteit verbetert en hen in staat stelt om het leven te leiden dat ze willen. Bij Thuisverpleging De Lelie zijn we er trots op een integraal onderdeel te zijn van het welzijn en de gezondheid van onze gemeenschap, en zetten we ons elke dag in om onze visie te verwezenlijken.

Wat onze patiënten over ons zeggen

Erik W.

Zeer toegewijd, bekwaam, begaan met de patiënten.

Om naar uit te kijken, we zien ze graag komen.

Blije, optimistische mensen !!

Chapeau schatten !

Viviane R.

Super toffe mensen met heel veel ervaring. Gewoon een top-team!

Christiane

Heel vriendelijk behulpzaam een topteam!
bottom of page